Loading…
Data-SKUP 2019 has ended
Back To Schedule
Saturday, October 26 • 10:30 - 11:30
Hold lenge på leseren (1): Tindersvindleren, VG (10:30)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

VGs sak om Tindersvindleren omtales verden over som «The future of digital storytelling». Historien kan minne om en Hollywood-film om overdreven luksus, falsk kjærlighet og en millionsvindler. Historien er fortalt med autentisk materiale i et format «alle» bruker: mobilen. VG forteller hva som skiller denne fortellingen fra tradisjonell journalistikk og gir deg våre beste tips om hvordan du forteller en historie best mulig på nett og får leseren til å henge med.


Speakers
avatar for Tom Byermoen

Tom Byermoen

Designer og utvikler, VG
Tom Byermoen (36) jobber som designer og utvikler i VGs redaksjon. Han har jobbet med mange av de største digitale satsningene til VG, og har vunnet en rekke priser i Norge og internasjonalt for sitt arbeid.  
avatar for Natalie Remøe Hansen

Natalie Remøe Hansen

Videojournalist, VG
Natalie Remøe Hansen (29) er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda. Hun har jobbet som videojournalist i VGTV siden 2012 og jobber nå med undersøkende saker i samarbeid med VGs graveavdeling Dagsorden. Hansen er blant annet en av journalistene bak den prisbelønte saken N... Read More →
avatar for Kristoffer Kumar

Kristoffer Kumar

Videojournalist, VGTV
Kristoffer Kumar (32) er utdannet fotograf og videojournalist fra Westerdals og OsloMet. Han er ansatt i VGTV der han lager TV-underholdning og dokumentarfilm. Kumars produksjoner har vært nominert til Gullruten og mottatt priser verden over.
avatar for Erlend Ofte Arntsen

Erlend Ofte Arntsen

Journalist, VG
Erlend Ofte Arntsen (35) jobber på VGs avdeling for undersøkende journalistikk. Han har tidligere dekket de norske jihadistene i Syria, som resulterte i boken «Fremmedkrigerne» på Kagge forlag i 2016.


Saturday October 26, 2019 10:30 - 11:30 PDT
PA 308